15 svi

U organizaciji Udruge pedagoga tjelesne i zdravstvene kulture općine Žepče 10. svibnja 2023. godine naš Centar bio je domaćin  Županijskog školskog natjecanja iz odbojke učenika osnovnih i srednjih škola. Na ovom natjecanju sudionici su bili iz Zenice, Žepča, Zavidovića, Maglaja i Tešnja. Prije svečanoga otvorenja upriličeno je izvlačenje parova. Službenom otvorenju nazočili su Marinko Tokić, pomoćnik ministrice za obrazovanje, znanost, kulturu i sport u Vladi ZDK, pomoćnik načelnika Službe za društvene djelatnosti općine Žepče Ilija Barešić, predsjednik kantonalne Udruge pedagoga tjelesne i zdravstvene kulture ZDK Goran Jurić, predsjednik Sportskog saveza općine Žepče Vlado Lučić, predstavnici Udruge pedagoga tjelesne i zdravstvene kulture Žepče i profesori. Nazočnima se u ime domaćina obratio predsjednik Udruge tjelesne i zdravstvene kulture općine Žepče Ivan Tadić koji je svima zaželio dobrodošlicu, sudionicima poželio da se ugodno osjećaju u Žepču uz poštenu igru i korektno natjecanje.

Ispred kantonalne Udruge pedagoga tjelesne i zdravstvene kulture ZDK-a obratio se predsjednik udruge Goran Jurić, čestitao svima na dosadašnjim postignutim rezultatima na općinskim natjecanjima koji su im omogućili plasman na županijska natjecanjima.

U ime Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i sporta u Vladi ZDK-a nazočne je pozdravio pomoćnik ministrice Marinko Tokić. Sudionicima je osim sportskog uspjeha poželio da steknu i neka nova prijateljstva kao i uspjeh u cjelokupnom obrazovanju.

Ilija Barešić uputio je  pozdravne riječi, zaželio je kao i njegovi prethodnici svim sudionicima puno sreće  te proglasio otvorenim Županijsko natjecanje u odbojci u Žepču.

Na ovom natjecanju ostvareni su sljedeći rezultati:

Osnovne škole

Djevojčice

 1. OŠ „Žepče”
 2. OŠ „Musa Ćazim Ćatić” Zenica
 3. Prva osnovna škola Maglaj

Dječaci

 1. OŠ „Hajderovići”
 2. OŠ „Žepče”
 3. OŠ „Musa Ćazim Ćatić” Zenica

Srednje škole

Djevojke

 1. Gimnazija „Edhem Mulabdić” Maglaj
 2. SMŠ „Žepče”
 3. Medicinska škola Zenica

Muškarci

 1. Mješovita srednja škola Zavidovići
 2. Tehnička škola Zenica
 3. Gimnazija „Edhem Mulabdić” Maglaj.

Čestitamo svim sudionicima, a pobjedničkim ekipama želimo puno sreće na Federalnom natjecanju.

Darija Klarić

Fotografije možete pogledati na poveznici:

Županijsko natjecanje odbojka | 2023.

Naši dobročinitelji

Logotip Hrvatski Caritas Logotip Renovabis