02 tra

U srijedu, 27. ožujka 2024., u 11 sati u prostoru Katoličkog školskog centra „Don Bosco“ održan je roditeljski sastanak za roditelje učenika učeničkog doma.

Roditelje su dočekali voditelj doma don Danijel Nejašmić, ravnateljica Gimnazije Marjana Grlić, ravnateljica Tehničko-obrtničke škole Dubravka Jukić te odgojitelji. Tema sastanka bio je kratki pregled dosadašnjeg života i rada učenika, općenite informacije o funkcioniranju  doma i mogućnost osobnog susreta roditelja s odgojiteljima, ravnateljicama škola i salezijancima.

U svom obraćanju roditeljima don Danijel je naveo što su učenici postigli u svom radu u domu i u školi u prethodnom vremenu. U domu trenutačno borave 52 učenika koji dolaze iz raznih krajeva BiH. Pozvao je roditelje na zajedničku suradnju i povjerenje kako bi se postigli što bolji rezultati u odgoju i obrazovanju učenika te kako bi učenici iskoristili puni kapacitet svojih mogućnosti. Nova moderna vremena donose različite izazove koji se najbolje rješavaju zajedničkom suradnjom roditelja, učenika i odgojitelja.

Vrlo je važan cjelovit odgoj učenika koji podrazumijeva odgojnu i obrazovnu, ali i vjersku komponentu. Don Boscova želja je odgojiti poštena građanina i dobra kršćanina i to je upravo ono čemu se teži u učeničkom domu.

Učenicima, roditeljima i odgojiteljima želimo sretnu daljnju suradnju uz zagovor don Bosca i Marije Pomoćnice.

Franka Lučić

Fotografije možete pogledati na poveznici:

Roditeljski sastanak za korisnike učeničkog doma | 2024.

Naši dobročinitelji

Logotip Hrvatski Caritas Logotip Renovabis