25 tra

Maturanti naše gimnazije i Srednje mješovite škole „Žepče“ posjetili su u četvrtak Filozofski fakultet Sveučilišta u Mostaru.

Fakultet smo posjetili u pratnji našeg profesora Kristijana Bandića i profesorice Ljiljane Spajić te profesorica iz Srednje mješovite škole „Žepče“ Magdalene Dropulje i Martine Zovko. Pri dolasku na Sveučilište dočekao nas je prodekan za znanost Filozofskog fakulteta prof. dr. sc. Marko Odak, koji nas je proveo kroz kampus SUM-a. Nakon toga predstavio nam je studijske programe koji se izvode na Filozofskom fakultetu te objasnio mogućnosti studiranja. Student Informacijskih znanosti opisao nam je rad njihova kluba i izvannastavne aktivnosti koje provode. Nakon kratke pauze obratili su nam se i studenti psihologije koji su iskreno i objektivno iznijeli svoje iskustvo vezano za taj studij.

Posljednji dio ovog posjeta bila je radionica koju je održala viša asistentica sa studija Psihologije Maja Pandža Topić. U toj radionici govorila nam je o procesu prilagodbe na studij kao i o promjenama koje se događaju mladim ljudima s početkom njihova studentskog života. Predstavnici Filozofskog fakulteta bili su iznimno gostoljubivi i otvoreni za sva naša pitanja.

Nataša Andrić, IV.a GIM

Fotografije možete pogledati na poveznici:

Posjet Filozofskom fakultetu u Mostaru | 2023.

Naši dobročinitelji

Logotip Hrvatski Caritas Logotip Renovabis