07 srp

Od prošle školske godine u našoj se školi maturantima dodjeljuje godišnja nagrada „Dominik Savio“ koju prima jedan učenik-maturant koji se isticao u savjesnom izvršavanju svojih učeničkih obveza, u pomaganju kolegama i zalaganju u izvannastavnim aktivnostima.

Ovogodišnji dobitnik nagrade „Dominik Savio“ je Nikola Dujić, učenik 3.b odjela Tehničko-obrtničke škole. Nikola je ovu nagradu zaslužio nesebičnim darivanjem, pomaganjem drugima i radosnim služenjem. Stalnom spremnosti na suradnju pomagao je u provođenju mnogih školskih događaja i manifestacija. Nagrada koju je primio znak je te zahvalnosti i priznanje za trud i ljubav koju je ulagao u sve što je činio kao učenik naše škole.

Nikoli želimo da i dalje svim svojim obvezama pristupa radosno i da ne posustane u želji za pomaganjem drugima.

Također, od ove školske godine nagrađuje se po jedan učenik  završnih odjela Tehničko-obrtničke škole, nagradom „Giuseppe Buzzetti“,  za uspjeh i izuzetno zalaganje na praktičnoj nastavi. Ove godine tu nagradu su dobili učenici Nikolina Pravdić iz 4.a odjela, David Andrić iz 3.b odjela  i Nikola Radić iz 3.d odjela.

Njima također želimo da i dalje u životu nastave vrijedno i radosno izvršavati sve svoje obveze i zadaće kao što su to primjerom pokazali i u našoj školi.

Darija Klarić

Fotografije možete pogledati na poveznici:

Dodijeljene nagrade Dominik Savio i Giuseppe Buzzetti

Naši dobročinitelji

Logotip Hrvatski Caritas Logotip Renovabis