19 lip

Ovogodišnja generacija maturanata Opće gimnazije i Tehničko-obrtničke škole iznjedrila je mnoge uspješne i nadarene učenike koji pripadaju jednoj iznimno darovitoj i vrijednoj generaciji u kojoj se nalazi dosta učenika koji zaslužuju postati učenikom generacije. 

 Biti izabran za najboljeg učenika velika je čast i zadovoljstvo. Ovo priznanje treba biti poticaj i budućim generacijama, ali i pokazatelj izabranim učenicima generacije kako se predan rad i trud uvijek isplate. Stručna povjerenstva obje škole imala su zahtjevnu zadaću odabrati  samo jednog učenika među izvrsnim kandidatima jer svaki od prijavljenih kandidata zaslužuje pohvale za uloženi trud i rad tijekom školovanja, izvrstan uspjeh i služi za primjer drugima. Ove školske godine na oglas za izbor učenika generacije u Općoj gimnaziji prijavilo se troje kandidata, a to su:

1. Fran Mrkonjić, učenik  IV. a odjela

2. Antonia Knezović, učenica  IV. b odjela

3. Zoran Jurić, učenik  IV. b odjela.

U Tehničko-obrtničkoj školi imali smo također tri kandidata prijavljena na oglas za izbor učenika generacije među kojima su:

1. Nikolina Pravdić, učenica IV. a odjela

2. Elena Budimir, učenica IV. m odjela

3. Marijana Sinanović, učenica IV. m odjela

Nakon što su stručna povjerenstva pregledala i bodovala dokumentaciju svih prijavljenih kandidata, nastavnička vijeća obje škole donijela su odluku o proglašenju učenika generacije za školsku 2021./2022. godinu. Učenikom generacije Opće gimnazije proglašen je Zoran Jurić, dok je učenicom generacije Tehničko-obrtničke škole proglašena Marijana Sinanović. Marijana i Zoran su se tijekom svog školovanja istaknuli u radu i zalaganju te uspješnom izvršavanju svih dužnosti, u postizanju uspjeha u brojnim natjecanjima, raznim nastavnim, izvannastavnim, sportskim i kulturno-umjetničkim aktivnostima.


Učenicima generacije, ostalim kandidatima te svim našim maturantima čestitamo na uspjehu i želimo sretnu budućnost, a ona pripada onima koji vjeruju u ljepotu svojih snova. Nastavite sanjati svoj životni san!

Darija Klarić

Fotografije možete pogledati na poveznici:

Učenici generacije | 2022.

Naši dobročinitelji

Logotip Hrvatski Caritas Logotip Renovabis