08 lip

Dramska skupina mladih Harmonia  u petak, 3. lipnja 2022. godine, odličnom kazališnom predstavom “San Ivanjske noći” otvorila je ovogodišnje Žepačko ljeto 2022.
Na početku se nazočnima obratio i sve pozdravio ravnatelj JU Dom kulture Žepče Miroslav Ilić, koji je iskazao zadovoljstvo i zahvalnost publici koja je u velikom broju došla  podržati mlade domaće glumce. Ilić je zahvalio i svima koji su na bilo koji način doprinijeli i podržali ovogodišnje izdanje Žepačkog ljeta te ujedno najavio bogat program 21. izdanja ove najveće kulturne manifestacije u Žepču koja donosi čak četrnaest različitih kulturno-zabavnih događaja u kojima će moći uživati posjetitelji svih dobnih skupina.

 Voditeljici DSM ”Harmonia” profesorici Magdaleni Barešić ovom je prigodom  uručena i zahvalnica za suradnju u promociji i razvoju kulture u našem gradu, a Ilija Barešić, pomoćnik načelnika Službe za društvene djelatnosti općine Žepče, nakon toga je proglasio Žepačko ljeto 2022.  otvorenim.

U predstavi su glumili sljedeći učenici: Luka Budim, Anja Tadić, David Vidović, Jana Pervan, Gabrijel Ćoruša, Jan Đuzel, Lara Matijević, Zoran Jurić, Filip Aćić, Vanja Perković, Ana Talajić, Stjepan Balukčić, Sara Jurišić, Nikola Dunđer, Noa Knezović, Klara Širić.
Svoj doprinos realizaciji predstave dali su također i Josip Zrno (tehnička podrška) te  oratorijska plesna skupina, male vile i vilenjaci, koji su svojom plesnom točkom sudjelovali u ovom kazališnom komadu, a zaslužili su veliki pljesak i oduševljenje publike.

Sve pohvale za mlade glumce i cijelu ekipu koja je sudjelovala u predstavi, sjajno odradila posao i  na prekrasan način otvorila ovogodišnje izdanje Žepačkog ljeta.

Darija Klarić

Fotografije možete pogledati na poveznici:

DSM Harmonia | San Ivanjske noći | 2022.

Naši dobročinitelji

Logotip Hrvatski Caritas Logotip Renovabis