15 svi

Nakon dvije godine pandemijskog prekida natjecanja ove godine održano je sedmo po redu natjecanje pod nazivom IT Challenge pod pokroviteljstvom tvrtke NSoft.

U subotu, 7. svibnja 2022., tročlani tim (Antonio Ćurić, Marijana Sinanović, Admir Velić) s mentoricom (Irena Mostarac) zaputio se prema Gimnaziji „Edhem Mulabdić“ u Maglaju. Postava nije imala prevelika očekivanja jer nenadani poziv na natjecanje nije dao izdašnu količinu vremena za pripreme. Dočekali su nas učenici volonteri koji su davali upute za daljnji tijek događaja. Natjecanje je počelo uvodnom riječju domaćina iz tvrtke i škole nakon čega su se natjecateljski timovi uputili u natjecateljske učionice, a mentori u obilazak grada Maglaja. Na pauzama između tri kruga natjecanja mentori i timovi imali su organiziran ručak, predavanje tvrtke NSoft te su u kratkom roku mogli online provjeriti ostvarene rezultate.

Don Bosco tim nije uspio proći u finale, ali vrlo zadovoljni zlatnom sredinom, vratili smo se u Žepče u večernjim satima.

Irena Mostarac, prof.

Fotografije možete pogledati na poveznici:

IT Challenge | 2022.

Naši dobročinitelji

Logotip Hrvatski Caritas Logotip Renovabis