02 svi

U subotu 13. travnja 2019. godine u KŠC-u „Bl. Ivan Mertz “ u Banjoj Luci održani su XXII. sportski susreti katoličkih školskih centara u BiH. Sportske susrete prigodnim riječima u znaku dobrodošlice otvorio je vlč. Marko Stojčić, ravnatelj.

Natjecalo se u tri kategorije: muški u nogometu, cure u odbojci, a stolni tenis u parovima.

Nakon žestokih borbi proglašeni su pobjednici i dodijeljene su nagrade. Stolni tenis najbolje su igrali i osvojili 1. mjesto učenici KŠC-a Žepče Robert Pravdić i Sara Jozić. Drugo mjesto osvojili su učenici KŠC-a Travnik, a treće učenici KŠC-a Zenica. Za najboljeg igrača proglašen je Robert Pravdić.

Učenici KŠC-a iz Žepča i u nogometu su se okitili zlatom, srebrom učenici KŠC-a Bihać, a broncu su osvojili učenici KŠC-a Travnik. Za najboljeg igrača proglašen je naš učenik Nikola Udovičić.

Kod djevojaka u odbojkaškoj konkurenciji najbolje su bile odbojkašice KŠC-a Sarajevo koje su osvojile prvo mjesto, dok su naše djevojke bile druge. Učenice KŠC-a iz Zenice zauzele su treće mjesto. Titulu najbolje igračice u odbojci ponijela je Sarah Brasselle iz Sarajeva.

Sa osvojena dva prva mjesta u stolnom tenisu i nogometu te jednim drugim mjestom u odbojci, učenici KŠC-a iz Žepča ukupni su pobjednici XXII. sportskih susreta u Banjoj Luci.

Iskrene čestitke svim učenicima na postignutim rezultatima!

Josip Klarić i Mario Živković

Za pregled svih fotografija kliknite OVDJE

Naši dobročinitelji

Logotip Hrvatski Caritas Logotip Renovabis