17 lip

U petak 15. lipnja proslavili smo kraj nastavne godine misom zahvalnicom. Misa je započela u 10:30 u školskoj kapelici gdje su se okupili svi učenici i djelatnici. Predvodio ju je don Milan Ivančević, a slavlje je, kao i uvijek, uveličao školski zbor “Dominiks”.

Na kraju još jedne nastavne godine u svojoj propovijedi don Milan nas je podsjetio da trebamo biti zahvalni za sve darove koje primamo, a Bog nam je dao najveći od svih – život. Iako imamo izbor i možemo činiti što god želimo, moramo znati da navike koje stječemo u mladosti teško kasnije ispravljamo. Zato je važno donositi prave odluke i “rezati” ono što nas sablažnjava kako bismo jednog dana postali čisti i zdravi pojedinci.

Ovo misno slavlje don Milan je iskoristio i kao priliku za izricanje zahvale svim djelatnicima i učenicima koji su svojim radom tijekom ove godine doprinosili zajednici. Posebno je pohvalio učenike koji su ostvarili značajnije uspjehe na natjecanjima ili se na neki drugi način istaknuli. Zahvalio je i roditeljima na ukazanom povjerenju i suradnji.

Učenici su također željeti zahvaliti asistentima Vlahi, Danijelu i Marku jer su ih duhovno obogatili i pružali im potporu, i kroz nastavu, ali i u slobodno vrijeme u školskom oratoriju. Uručili su im i simbolične poklone jer se s njima uskoro rastajemo.

Na samom kraju don Milan je svima zaželio ugodne ljetne praznike tijekom kojih ćemo, kako se nada, ostati zdravi duhom i stoga spremni za novu školsku godinu.

Marija Kosić

Za pregled svih fotografija kliknite OVDJE

Naši dobročinitelji

Logotip Hrvatski Caritas Logotip Renovabis