08 ožu

Prošlog mjeseca u našem Centru održana je podjela nagrada za postignuća učenika u I. polugodištu školske 2017./2018. godine.

Na sportskim turnirima nagradu za prvo mjesto u odbojci osvojile su ekipa III.a razreda gimnazije (cure) i ekipa II. razreda gimnazije (muški).

Prvo mjesto u stolnom tenisu osvojili su Sara Jozić i Robert Pravdić.

Nagrađeni su i pobjednici školskog natjecanja iz matematike – Erika Ramljak (I. a), Matija Tomić, (II. a) Nikola Budimir (III. a) i Andrea Penava (IV. a).

Na natječaju za najbolji literarni rad povodom Dana općine Žepče nagradu su osvojili Branka Matijević, u konkurenciji četverogodišnjih škola, i Ivan Marinović, u konkurenciji trogodišnjih škola.

Stjepan Jozinović osvojio je prvo mjesto na literarnom natječaju koji je organiziran u sklopu programa Osmih dana poubijanih hercegovačkih franjevaca, Široki Brijeg 2018.

Na Vjeronaučnoj olimpijadi, na školskoj razini, istakla se ekipa Opće gimnazije koja je također osvojila i prvo mjesto na županijskoj razini natjecanja i ostvarila plasman na više razine natjecanja.

Projektna skupina Opće gimnazije izradila je projekt o pametnom korištenju energije i plasirala se u finalni krug natjecanja „Lajk za naučnu ekipu“.

Povodom obilježavanja Dana općine Žepče održan je kros na kojemu su učenici naše škole ostvarili zapažene rezultate.

Sekcija robotike uspješno je izradila svog prvog robota i Light show koji su prezentirali na Božićnoj akademiji.

Školski zbor zabilježio je više uspješnih nastupa u zemlji i inozemstvu.

Veronika Šumić kao članica udruženja „Srce za djecu koja boluju od raka“ osvojila je prvo mjesto u natječaju za izbor najbolje poštanske marke koju je BH Pošta stavila u promet povodom Svjetskog dana pošte.

Članice Karate kluba Viktorija – Josipa Adžić i Matea Radić nastupile su za reprezentaciju BiH na 45. Europskom prvenstvu u Sochiju u Rusiji gdje su u ekipnom nastupu zauzele 9. mjesto, a u pojedinačnom nastupu Josipa Adžić se plasirala na 7. mjesto na svjetskoj WKF karate listi.

Učenici koji su prepoznati kao najbolji u svojim školama i koji su bili prijedlozi za Godišnju nagradu Sustava katoličkih škola za Europu su Matija Matijević za Opću gimnaziju i Martina-Magdalena Jukić za Tehničko-obrtničku školu.

Za pregled svih fotografija kliknite OVDJE

Naši dobročinitelji

Logotip Hrvatski Caritas Logotip Renovabis