20 stu

U petak, 10.11.2017 godine, učenici 2. a agroturističke škole i 2. m mehatronike sa svojim razrednicima Katarinom Bulajić i Snježanom Vrbić te salezijancem Vlahom Benderom krenuli su u Zgreb.

Put je prošao brzo uz druženje i ugodnu atmosferu, a u Zagreb smo stigli u 12:00 sati. Učenici mehatronike uputili su se u obilazak zagrebačke katedrale te nakon toga u Tehnički muzej Nikola Tesla. Tamo su vidjeli neke od Teslinih izuma koji su promijenili svijet. Učenici agroturističke škole posjetili su Botanički vrt PMF-a gdje nam se pridružio profesor Hrvoje Marinčić. Tamo smo upoznali nove zanimljive biljne vrste i naučili njihove značajke. Nakon lagane šetnje i razgledavanja po vrtu krenuli smo prema katedrali gdje smo se skupa pomolili. U 15:00 sati zajedno s učenicima mehatronike uputili smo se prema najzanimljivijem odredištu – Muzeju iluzija. Sve je bilo jako zanimljivo, no posebno nas se dojmila “Ames soba” gdje su i oni mali učenici izgledali veliko. Puni oduševljenja krenuli smo prema trgovačkom centru Arena, našem posljednjem odredištu. Tamo smo proveli oko dva sata slobodnog vremena te na koncu skupa pogledali film „Ubojstvo u Orient Expressu”.

Nakon filma, već pomalo umorni, ali puni novih iskustava i doživljaja, u 21:30  napustili smo Zagreb te u Žepče stigli oko 02:00 sata.

                                                                                       Barbara Lukić i Marko Matijević

Za pregled svih fotografija kliknite OVDJE

Naši dobročinitelji

Logotip Hrvatski Caritas Logotip Renovabis