09 stu

Svake godine naša škola organizira stručno studijsko putovanje za učenike s ciljem što boljeg međusobnog upoznavanja. Ove godine 3. studenog 2017. godine posjetili smo Prnjavor, Komušinu i Banju Vrućicu (Teslić).

Na putovanje su išli učenici II. d i III. d odjela te profesori Srećko Buljeta, Dragan Zrno, Suzana Đuzel, a od salezijanaca s nama je krenuo don Milan Ivančević. Iz Žepča smo krenuli oko 8 sati.

U Prnjavor smo stigli oko 9:30 h u firmu „TOPLING“ gdje nas je dočekao voditelj i poveo nas kroz pogone te nam pokazao čitav proces proizvodnje kotlova za grijanje. Učenici su bili zainteresirani i znatiželjni te su postavljali brojna pitanja. Nakon posjeta firmi „TOPLING“, krenuli smo za Komušinu u posjet svetištu. Tamo smo stigli oko 12:30 h. Tu nas je dočekao župnik koji nam je u crkvi pričao o povijesti župne crkve i slike Gospe Kondžilske. Župnik je, kao pravi domaćin, ponudio okrjepu za sve nas u župnoj kući. Učenici i profesori su se zatim uputili da se pomole i zapale svijeću kod Spomenika poginulih branitelja. Iz Komušine smo pošli u Banju Vrućicu gdje nas je u hotelu „Posavina“ čekao ručak.

Nakon ručka krenuli smo za Žepče gdje smo stigli oko 17 sati.

 Za pregled svih fotografija kliknite OVDJE

Naši dobročinitelji

Logotip Hrvatski Caritas Logotip Renovabis