21 ruj

U subotu 16. rujna s početkom u 9 sati u Katoličkome školskome centru „Don Bosco“  održan je  zajednički roditeljski sastanak za sve roditelje učenika Centra.

U holu Centra roditelje su dočekali ravnatelj Centra, ravnatelji škola, pedagozi te razrednici. Prisutnima se najprije obratio ravnatelj Centra don Milan Ivančević koji je u kratkom obraćanju istaknuo važnu ulogu obitelji u oblikovanju života mladih ljudi te iskrenu želju za dobrom i kvalitetnom suradnjom škole i obitelji. Zatim je pozvao  na pažljivo gledanje videoisječka (koji možete pogledati ovdje) na temu obitelji u kojemu vrhovni poglavar salezijanske družbe poziva sve članove Salezijanske obitelji da zaista budu obitelj.
Nakon toga uslijedilo je obraćanje ravnateljice Opće gimnazije prof. Marjane Grlić i ravnatelja Tehničko-obrtničke škole prof. Marinka Antunovića. Oni su upoznali roditelje s novim djelatnicima i promjenama te planovima za tekuću školsku godinu. U završnom dijelu roditeljskoga sastanka roditelji su bili podijeljeni po odjelima te su na taj način dobili konkretnije informacije vezane za odjel koji im dijete pohađa, odnosno imali su prigodu saznati nešto više o ponašanju vlastitoga djeteta u školskome ambijentu i o očekivanjima koje škola od njega ima. Program za ovaj dan predviđao je i utemeljiteljsku sjednicu Vijeća roditelja. Izabran je novi predsjednik, zamjenik te tajnik Vijeća roditelja.

Pozvani na blisku suradnju s ciljem pružanja kvalitetnije formacije, i djelatnici i roditelji bi u svom djelotvornom krugu trebali učenicima pružiti pravu, živu školu života i ljubavi. Onda ćemo zaista moći reći da živimo obiteljski duh o kojemu rado govorimo.

Ivana Spajić

Za pregled svih fotografija kliknite OVDJE

Naši dobročinitelji

Logotip Hrvatski Caritas Logotip Renovabis