13 lip

Već sedmu godinu zaredom na nogometnom terenu našeg Centra održava se malonogometni veteranski turnir. Ove godine na turniru je sudjelovalo 16 ekipa u čijoj je igri uživala mnogobrojna publika, a finalne utakmice odigrale su se 10. lipnja.

U završnici turnira nastupile su ekipe Josip Blek Jopa, Armani, Enigma i Maxi Ožujsko. Za završnu večer turnira organiziran je i program koji se sastojao od nastupa najmlađih članova NK Don Bosco i NK Usora, a nastupili su i veterani iz Usore i iz Žepča. Glazbeni dio programa ispunili su Antonio Slišković i Mara Filipović koji su odsvirali izvorno kolo. Utakmicu za treće mjesto igrale su ekipe Josip Blek Jopa i Maxi Ožujsko, a utakmicu za prvo mjesto Armani i Enigma. Nakon odigranih posljednjih utakmica ovogodišnjeg malonogometnog veteranskog turnira Enigma odnosi titulu pobjednika, Armani je na drugom mjestu, a treće mjesto pripalo je ekipi Josip Blek Jopa.

Budući da je ovaj turnir humanitarnog karaktera, zahvaljujemo svima koji su ga pratili i dali svoj doprinos humanitarnoj akciji te se nadamo da ćete to isto učiniti i sljedeće godine te uživati u nogometu žepačkih nogometnih veterana!

Za pregled svih fotografija kliknite OVDJE

Naši dobročinitelji

Logotip Hrvatski Caritas Logotip Renovabis