25 svi

Županijsko natjecanje

U Zenici je 9. svibnja, pod nazivom „Male olimpijske igre“, održano Županijsko natjecanje iz nogometa i košarke. Na natjecanju su sudjelovale naša košarkaška (cure) i dvije nogometne ekipe (cure i muški) kao predstavnici Općine Žepče u konkurenciji srednjih škola. Nakon teških utakmica košarkašice i  nogometašice osvojile su prva mjesta pobjedivši u oba finala ekipe Zenice, doksu  nogometaši nakon neriješenoga rezultata i nešto slabijeg izvođenja šesteraca osvojili drugo mjesto.

S obzirom na to da se košaraka ove godine igra i na Fedrelanom natjecanju te da su naše košarkašice dan prije Županijskog natjecanja morale odigrati i predigru u Tešnju, njihova je pobjeda posebno vrijedna.

  1. sportski susreti Sustava katoličkih škola za Europu

Jubilarni XX. sportski susret Sustava katoličkih škola za Europu održani su u Zenici 13. svibnja 2017. godine. Na susretu se natjecalo u košarci (cure), nogometu (muški), šahu i stolnom tenisu (mješovito). Sudjelovalo je šest centara, a na kraju je naš centar u ukupnom poretku osvojio 2. mjesto pobjedama u košarci (cure), gdje je naša učenica Ivana Lončar proglašena najboljom igračicom, i stolnom tenisu. Najboljim igračem stolnog tenisa proglašen je također naš učenik Nikša Borovac  koji je igrao u ekipi sa Sarom Jozić.  Nogometaši su osvojili treće, a šahisti četvrto mjesto.

Josip Klarić

Za pregled svih fotografija kliknite OVDJE

Naši dobročinitelji

Logotip Hrvatski Caritas Logotip Renovabis