15 svi

Udruga pedagoga tjelesne i zdravstvene kulture Žepče pod pokroviteljstvom Općine Žepče i općinskog načelnika te Misije OSCE-a u BiH organizirala je u KŠC-u „Don Bosco“ Žepče deseto jubilarno sportsko natjecanje za učenike osnovnih i srednjih škola pod nazivom “Dan školskog sporta Žepče 2017.”

Na natjecanju u nogometu, košarci, odbojci, rukometu, stolnom tenisu i šahu sudjelovalo je 460 sudionika iz OŠ-a „Žepče“, OŠ-a „Fra Grga Martić“ Ozimica, OŠ-a „Abdulvehab Ilhamija“ Željezno Polje i OŠ-a „Alija Nametak“ Begov Han te učenici KŠC-a „Don Bosco“ Žepče, SMŠ-a „Žepče“ i GŠ-a „Katarina Kosača Kotromanić“ Žepče.

Ispred domaćina okupljenima se obratio ravnatelj KŠC don Milan Ivančević koji je svima zaželio puno sportske sreće i uspjeha na natjecanju, a prigodnim riječima učenicima je uspjeh zaželio i Alen Ćosić ispred Misije OSCE-a u BiH te Goran Jurić predsjednik Udruge pedagoga tjelesne i zdravstvene kulture „Žepče“. Čast otvaranja “Dana školskog sporta Žepče 2017.“ pripala je načelniku Općine Žepče Mati Zovki. U svom obraćanju sudionicima načelnik je istaknuo važnost sportskog duha. Svima je zaželio ugodno druženje, poštenu i sportsku borbu te da pobjednici natjecanja postignu dobre rezultate i na kantonalnim natjecanjima na kojima će braniti boje naše općine.

Zbog loših vremeskih uvjeta natjecanje je prekinuto te su naknadno odigrane nogometne i rukometne utakmice za muškarce srednjih škola. Naši učenici sudjelovali su u svim sportskim disciplinama, a slavili su u košarci za cure gdje je Ivana Lončar proglašena najboljom igračicom, nogometu za cure s Helenom Tomas kao najboljom, nogometu za muške također s najboljim igračem Franjom Adžićem. Rukometaši su pobijedili u neizvjesnoj utakmici, a najistaknutiji je Stjepan Keškić. Marina Katić pobjednica je natjecanja u stolnom tenisu, a Sara Jozić osvojila je drugo mjesto. U jakoj konkurenciji stolnog tenisa za muškarce Robert Pravdić u finalu je izgubio od Muhameda Mehmedovića.

Pobjednicima čestitamo i želimo što bolji uspjeh na sljedećim natjecanjima.

Josip Klarić

Za pregled svih fotografija kliknite OVDJE

Naši dobročinitelji

Logotip Hrvatski Caritas Logotip Renovabis