23 lis

Treći gospodarski forum Žepče 2016. posvećen temi „Inovacije u poduzetništvu’ održan je u  četvrtak 13. listopada u restoranu „California” u Žepču. Organizatori skupa su Razvojna agencija Žepče i Općina Žepče u suradnji s Centrom za tehnološki razvoj Brodsko-posavske županije – CTR, Uredom za međunarodnu suradnju TINTL Vukovarsko-srijemske županije (RH) i Fondacijom Mozaik (BiH).  Stručni skup okupio je predstavnike uspješnih start-up poduzeća iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske, predstavnike potpornih institucija za razvoj poduzetništva i donositelje odluka u području politike za mlade u BiH i RH.

 Predstavnici KŠC-a „Don Bosco“ Žepče aktivno su sudjelovali na ovogodišnjem Forumu koji je bio prvenstveno posvećen mladima, informacijskim tehnologijama i konkuretnosti znanja te ujedno pružio priliku sudionicima za razmjenu pozitivnih znanja i iskustava.

Tijekom Foruma održane su tri panel-diskusije kojima su teme bile „Kako razviti poduzetničku klimu i potaknuti inovativno poduzetništvo“, „Znanje, inovacije, rast – formula poduzetničkog uspjeha“ i „Ekosistem za razvoj poduzetništva mladih“. Istovremeno su se odvijale i „Radionica iz robotike i računalnog programiranja za osnovce“ te „Izložba inovacija mladih“. Učenici KŠC-a „Don Bosco“ iz Tehničko-obrtničke škole imali su priliku predstaviti dio radova koji su rezultat njihova praktičnog rada, upoznati inovativne mlade ljude iz područja tehnologije te čuti iskustva mladih poduzetnika koji su pokrenuli uspješna start-up poduzeća.

Maja Stojanović

Za pregled ostalih fotografija kliknite OVDJE

Naši dobročinitelji

Logotip Hrvatski Caritas Logotip Renovabis