16 lip

Izbor za najboljeg učenika generacije velika je čast i zadovoljstvo. To priznanje treba biti dokaz i budućim generacijama kako se predan trud i rad uvijek isplate.Stručna povjerenstva obje škole imala su zahtjevnu zadaću odabrati  učenika generacije među izvrsnim kandidatima jer svaki od prijavljenih kandidata zaslužuje pohvale za uloženi trud i rad tijekom školovanja, izvrstan uspjeh i služi za primjer drugima.

Na Natječaj za izbor učenika generacije u školskoj 2022./2023. godini prijavila su se ukupno četiri kandidata. U Gimnaziji su to bili Nataša Andrić i Klara Radić,  učenice IV. a Gimnazije,  a u Tehničko-obrtničkoj školi  Marija Filipović i Matej Grlić, učenici  IV. m, tehničari za mehatroniku. Nakon što su stručna povjerenstva pregledala i bodovala dokumentaciju prijavljenih kandidata, Nastavnička vijeća škola prema Kriterijima o izboru učenika generacije donijela su odluku o proglašenju učenika generacije KŠC-a „Don Bosco“ Žepče za školsku 2022./2023. godinu. Učenicom generacije u Gimnaziji proglašena je Nataša Andrić, a učenica generacije Tehničko-obrtničke škole je učenica Marija Filipović. Koristimo priliku zahvaliti Nataši i Mariji jer su se isticale izvrsnim rezultatima iz svih predmeta, koje su postizale predanim i odgovornim radom te iznadprosječnim sposobnostima. Sudjelovale su na brojnim školskim i županijskim natjecanjima, kako iz znanja tako i iz stvaralaštva te na taj način predstavljale našu školu u pozitivnom svijetlu.

Najiskrenije čestitke učenicama generacije i ostalim kandidatima na izvrsnosti kao i  svim maturantima naše škole na uspješnom završetku srednjoškolskog obrazovanja. Sretni smo što smo bili dio odrastanja ovih divnih mladih ljudi, koji su već krenuli u potragu za životnim poslanjem.Želimo im mnogo uspjeha i sreće, da iza njih uvijek ostaje blistav trag te da im svi ciljevi budu plemeniti i dostojanstveni!

Darija Klarić

Naši dobročinitelji

Logotip Hrvatski Caritas Logotip Renovabis