14 velj

Povodom obilježavanja Dana škole i ove godine odlučili smo napraviti zabavu za učenike, ali na drukčiji način. Ideje su se nizale i možemo reći da je bilo odlično! Zabava se održala 3. veljače 2023. u prostoriji našeg oratorija. Okupljanje je počelo oko 18:00 sati. 

Interna proslava dana škole, tzv. party za učenike (Let’s go party!), imao je raznolik sadržaj: karaoke, Pogodi stihove, svirka uz Josipa Tirića, društvene igre i fotokutak unijeli su radost i opuštenost među naše učenike. Učenici su tako tijekom cijele večeri imali priliku okušati sreću i provjeriti sposobnosti u navedenim aktivnostima, a na šanku su se mogli poslužiti punčem, koktelima, grickalicama i voćnom salatom te nakratko odmoriti od plesa i zabave.

Na karaokama je nastupilo deset skupina s raznim žanrovima. Oratorijem se širila pjesma i radost mladih. U igri Pogodi stihove sudjelovalo je desetak skupina koje su provjerile svoje poznavanje poznatih pjesama. Smijeh i pozitivan natjecateljski duh učinili su ovu igru izrazito zabavnom. Prva tri mjesta na karaokama kao i pobjednici igre Pogodi stihove dobili su simbolične pohvalnice i nagrade.

Ovo je, kako učenici kažu, bio odličan party proslave Dana škole, poput onih koje su gledali na filmovima i maštali o tome da se dogode i u njihovoj školi. Kada smo vidjeli da su učenici uživali, i mi stariji bili smo ispunjeni i radosni i zato jedva čekamo novi party

Ljiljana Spajić

Fotografije možete pogledati na poveznici:

Učenici proslavili Dan škole | 2023.

Naši dobročinitelji

Logotip Hrvatski Caritas Logotip Renovabis