09 ruj

Nova školska godina započela je 5. rujna 2022. svetom misom u 9 sati sa zazivom Duha Svetoga za blagoslovljen početak. Svetu misu predvodio je don Danijel Vidović uz koncelebraciju braće salezijanaca.

U propovijedi je don Danijel istaknuo Istinu i Ljubav kao vodilju u ovoj školskoj godini. Budimo nesebični darovatelji. Bit ćemo nezadovoljni ako nismo darovali od srca. Škola je tu prvenstveno da nas nauči kako da postanemo dobri ljudi. Nemojte dopustiti da ne upoznate jedni druge. Duh don Bosca obiteljski je duh. Trebamo se  boriti se za svoju obitelj, svoj dom, darovati svoju ljubav, svoju radišnost, svoju sposobnost… Otvorite svoje srce. Don Danijel nam je pružio mnogo tema za razmišljanje. Postavio nam je cilj, a to su Istina i Ljubav.  

Nakon svete mise ravnatelj Centra don Ivan Širić uputio je pozdrav svim učenicima i djelatnicima i poželio uspjeh u radu. Predstavio je i nove djelatnike, profesore, salezijance i asistente. Poslije predstavljanja novih djelatnika učenici su se sa svojim razrednicima uputili prema učionicama po raspored sati. U 11 sati održana je sjednica svih djelatnika Centra.

S nadahnutim riječima don Danijela ulazimo u novu školsku godinu radosni što smo dio jedne velike obitelji koja je otvorila svoje srce za nesebično darivanje i ljubav.

                                                                                                              Tanja Slišković, prof.

Naši dobročinitelji

Logotip Hrvatski Caritas Logotip Renovabis