16 lip

Posljednji  dan nastave u školskoj 2021./2022. godini održan je 15. lipnja.  Tim povodom peti školski sat slavili smo misu zahvalnicu koju je predvodio don Ivan Veriga.

U propovijedi se osvrnuo na događaje u godini koja je ostala iza nas, a bilo ih je jako puno.  Za sve što smo u tom razdoblju proživjeli trebamo biti zahvalni Gospodinu jer se u našim životima ništa ne događa slučajno.  Čuda trebamo tražiti u tišini i ne očekivati senzacionalne stvari  jer u njima nećemo pronaći Boga. Zaključio je da svatko od nas zavrjeđuje Božju ljubav i ljubav bližnjih te da ako sami sebe ne volimo, ne možemo uvidjeti da nas drugi vole.

Na samom kraju misnog slavlja don Mirko je u ime cijelog Centra izrazio zahvalnost Peri, Nevenu i Karlu, asistentima koji su tijekom svog boravka u našoj školi obavljali razne dužnosti, doprinosili različitim aktivnostima, družili se s mladima i odgajali ih. Od sljedeće godine oni će svoje formacije nastaviti na nekim drugim mjestima, a nadamo se da će iz Žepča ponijeti lijepe uspomene.

Njima kao i svim učenicima i djelatnicima škole želimo ugodne ljetne praznike!

Marija Kosić

Fotografije možete pogledati na poveznici:

Misa zahvalnica | 2022.

Fotografija: Maja Spajić

Naši dobročinitelji

Logotip Hrvatski Caritas Logotip Renovabis