01 svi

Dana 27. travnja 2022. godine održano je predstavljanje studijskog programa Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Sarajevu. Predavanje je organizirano za maturante Opće gimnazije i Tehničko-obrtničke škole. Predavač je bio Mario Jurišić koji je na početku predstavljanja govorio o povijesti KBF-a i tome kako je taj fakultet dobio naziv pod kojim je danas prepoznatljiv.

U nastavku predavanja maturantima je predstavljen integrirani preddiplomski i diplomski filozofsko-teološki studij te mogućnosti rada koje se stječu završetkom ovog studija. Osoba koja završi integrirani studij stječe titulu magistra i ima mogućnost zapošljavanja u osnovim i srednjim školama kao vjeroučitelj, savjetovanja u javnom sektoru, društvenim, karitativnim i crkvenim institucijama. Također, može upisati licencijatski studij i poslijediplomski doktorski studij nakon čega može raditi i na drugim mjestima osim već spomenutih. Na samom kraju maturanti su imali priliku postaviti pitanja o svemu što ih zanima, a predavač Mario sa zadovoljstvom je odgovorio te ponudio nesebičnu pomoć u vezi ostalih informacija koje su potrebne za upis ovog fakulteta.

Nadamo se kako je predavanje pomoglo maturantima koji su se dvoumili oko upisa ovog fakulteta i da ćemo ih u listopadu vidjeti sretne i zadovoljne na Katoličkom bogoslovnom fakultetu.

Nikolina Grlić, IV.a TOŠ

Fotografije možete pogledati na poveznici:

Predstavljanje studijskog programa KBF-a Sarajevo | 2022.

Naši dobročinitelji

Logotip Hrvatski Caritas Logotip Renovabis