04 stu

U petak, dvadeset deveti listopada, u 11 sati povodom blagdana Svih svetih i Dušnog dana slavljena je sveta misa za pokojne djelatnike i učenike Centra.

Sveto misno slavlje predvodio je ravnatelj Centra don Ivan Širić. Don Ivan nas je u prigodnoj propovijedi želio podsjetiti da smo svi putnici ovdje na zemlji i da nam je cilj stići u nebo. Pozvao je sve na molitvu za naše pokojne djelatnike i učenike da im Gospodin podari spas njihovih duša, a obiteljima i prijateljima hrabrosti i jakosti u njihovoj boli. Također nas je pozvao da molimo i za sve nas i  da s vjerom i nadom gledamo na smrt kao na prijelaz u bolji život, a ne kao svršetak i kraj. Sjećajući se toga dana i blaženog Mihovila Rue, rekao je da u njemu gledamo uzor te da nam ova škola bude put i priprava ne samo za državnu maturu nego puno više od toga, priprava za „rajsku maturu“.

Stoga neka i po ovom slavlju svete mise i našim molitvama Gospodin milostivo primi u svoj zagrljaj sve naše pokojne djelatnike i učenike i privede ih u život vječni.

Darija Klarić

Fotografije možete pogledati na poveznici:

Sveta misa za pokojne djelatnike i učenike Centra

Fotografija: Marta Marijanović

Naši dobročinitelji

Logotip Hrvatski Caritas Logotip Renovabis