04 stu

Dana trećeg studenog naš Centar bio je domaćin 13. školskog sportskog natjecanja učenika osnovnih i srednjih škola s područja naše općine. Natjecanje se toga dana odvijalo u odbojci pod nazivom „Dan školskog sporta“ u organizaciji Udruge pedagoga tjelesne i zdravstvene kulture općine Žepče.

Na početku  se svima pozdravnim riječima obratio ravnatelj KŠC-a “Don Bosco“ don Ivan Širić iskazavši zadovoljstvo što je KŠC „Don Bosco“ Žepče mogao ugostiti mlade sportaše te izrazivši nadu da će te sportske aktivnoste potaknuti mlade da se sve više bave sportom.

Načelnik Općine Žepče Mato Zovko rekao je kako trebamo biti ponosni jer je naš grad bogat sportašicama i sportašima i izrazio želju da ovo natjecanje bude motivacija svim mladima u bavljenju sportskim aktivnostima.

Na ovom natjecanju sudjelovale su tri osnovne škole: OŠ „Žepče“, OŠ „Fra Grga Martić“ Ozimica i OŠ „Begov Han“ te dvije srednje škole: SMŠ „Žepče“ i KŠC “Don Bosco“ Žepče,a naš Centar predstavljalo je ukupno dvadeset učenica i učenika iz Opće gimnazije i Tehničko-obrtničke škole. Pobjednici u kategoriji srednjih škola  u muškoj i ženskoj konkurenciji bili su učenice i učenici Srednje mješovite škole „Žepče“, dok su pobjednici na razini osnovnih škola učenice i učenici Osnovne škole „Žepče“.

Svim sudionicima iskrene čestitke !

Fotografije možete pogledati na poveznici:

Dan školskog sporta 2021.

Naši dobročinitelji

Logotip Hrvatski Caritas Logotip Renovabis