30 lip

Od ove školske godine u našoj školi dodjeljuje se godišnja nagrada „Dominik Savio“. Primat će je učenici koji su savjesno izvršavali svoje učeničke obveze te pomagali kolegama i bili aktivni u izvannastavnim aktivnostima. Dobitnika ove nagrade birat ćemo među maturantima.

Ovogodišnji dobitnik nagrade „Dominik Savio“ je Gabrijela Vrbić, učenica 4. b razreda Opće gimnazije. Gabrijela je svoju nagradu zaslužila nesebičnim darivanjem, pomaganjem drugima i radosnim služenjem. Svojom stalnom spremnosti na suradnju doprinijela je provođenju mnogih školskih događaja i manifestacija. Kažu da je vrijeme koje darivamo najveći poklon koji netko može primiti. Gabrijela je taj dragocjeni poklon tijekom cijelog svog školovanja uvijek iznova poklanjala našoj školskoj zajednici i zbog toga smo joj neizmjerno zahvalni. Nagrada koju će primiti upravo je znak te zahvalnosti i priznanje za trud i ljubav koju je ulagala u sve što je činila kao učenica ove škole i koju nikad nećemo zaboraviti.

Gabrijeli želimo da i dalje svim svojim obvezama pristupa s radošću i da ne posustaje u svojoj želji za pomaganjem te da joj se sve dobro što učini dvostruko vrati.

Marija Kosić

Naši dobročinitelji

Logotip Hrvatski Caritas Logotip Renovabis