29 lip

Ovogodišnji maturanti Opće gimnazije i Tehničko-obrtničke škole pripadaju jednoj iznimno darovitoj i vrijednoj generaciji u kojoj se nalazi dosta učenika koji zaslužuju ponijeti titulu učenika generacije. Stoga su stručna povjerenstva obje škole imala zahtjevnu zadaću odabrati  samo jednog učenika među mnoštvom izvrsnih kandidata.

Ove školske godine na oglas za izbor učenika generacije u Općoj gimnaziji imali smo pet prijavljenih kandidatkinja. To su:

  1. Erika Ramljak IV. a
  2. Matea Radić IV. a
  3. Gabriela Vrbić IV. b
  4. Ivana Ivandić IV. b
  5. Veronika Šumić IV. b.

U Tehničko-obrtničkoj školi imali smo četiri kandidata prijavljena na oglas za izbor učenika generacije. To su:

  1. Luka Barešić IV. m
  2. Ivan Grlić IV. m
  3. Anđela Slišković IV. a
  4. Ivana Zekić IV. a.

Nakon što su stručna povjerenstva pregledala i bodovala dokumentaciju svih prijavljenih kandidata, nastavnička vijeća obje škole donijela su odluku o proglašenju učenika generacije za školsku 2020./2021. godinu. Učenicom generacije Opće gimnazije proglašena je Matea Radić, dok je učenikom generacije Tehničko-obrtničke škole proglašen Ivan Grlić.

Matei i Ivanu iskrene čestitke!

Svim našim maturantima želimo mnogo uspjeha u budućnosti. Ponosni smo što smo mogli sudjelovati u vašem odrastanju i gledati kako postajete izuzetne osobe. Ne zaboravite, gdje god vas život odvede, u don Boscovoj kući uvijek će biti mjesta za vas.

Tanja Tomas

Naši dobročinitelji

Logotip Hrvatski Caritas Logotip Renovabis