12 velj

U utorak, 11.2.2020 u praktikumu poljoprivrede održana je završnica projekta „Mladim snagama do ruralnog razvoja“.

Na ovome događaju je ispred neformalne grupe „Moje Žepče“ prisustvovala Gabrijela Perković, Marijana Zovko (RAŽ), te Ilija Barešić i Dijana Martinović kao predstavnici Općine.

Gabrijela Perković je napravila kratak osvrt na projekt i podsjetila nas na radionice koje su održane u sklopu istoga, a jedna od njih je bila i „Vegetativno razmnožavanje cvijeća“ u kojoj je sudjelovao dio učenika 3.a TOŠ (Fitofarmaceuti). Projekt je podržan kroz USAID-ov projekt PRO-Budućnost koji provodi američka humanitarna organizacija Catholic Relief Services s partnerima: Caritasom Bih, Institutom za razvoj mladih KULT, Forumom građana Tuzla I Helsinškim parlamentom građana Banja Luka. Isti je podržan i od općine Žepče.

Ravnateljici Tehničko-obrtničke škole Dubravki Jukić i pedagogu Ivanu Širiću predana je oprema koja će služiti učenicima poljoprivredne struke za kvalitetnije obavljanje praktične nastave.

Nadamo se kako ćemo i u budućnosti imati priliku sudjelovati na sličnim projektima i izaći bogatiji za još koje novo iskustvo.

prof. Antonija Jukić

Fotografija: Barbara Lupić

Za pregled svih fotografija kliknite OVDJE

Naši dobročinitelji

Logotip Hrvatski Caritas Logotip Renovabis