22 svi

Pod sloganom „Na krilima pjesme“ 18. svibnja u Nadbiskupijskom centru za pastoral mladih  „Ivan Pavao II.“ u Sarajevu održan je peti festival duhovne glazbe Marijafest BiH. Ovaj festival tradicionalno organizira Nadbiskupijski centar  za pastoral mladih  „Ivan Pavao II.“ u suradnji s Radio Marijom BiH.

Na festivalu je sudjelovao i naš školski muški komorni zbor Dominiks kojim ravna profesor Siniša Markanović. U pratnji zbora išao je i asistent salezijanac  Vinko  Rogalo, koji je ujedno i član zbora. Peti festival duhovne glazbe Marijafest  započeo je misnim slavljem  u kapelici  sv. Ivana Pavla II. koju je predvodio don Šimo Maršić, a svojim pjevanjem  misno je slavlje  animirao naš zbor. Nakon misnog slavlja uslijedile su glazbene radionice za sudionike festivala, a potom je započeo festival. Naš se zbor predstavio kompozicijom “Misao svijeta” i izazvao oduševljenje svih prisutnih.

Na samome kraju uručene su zahvalnice predstavnicima glazbenih sastava koji su sudjelovali na festivalu. Ovom prilikom čestitamo voditelju i svim članovima zbora.

Siniša Markanović, prof.

Za pregled svih fotografija kliknite OVDJE

Naši dobročinitelji

Logotip Hrvatski Caritas Logotip Renovabis