21 tra

U našem centru 14. travnja 2018. godine održani su XXI. sportski susreti učenika srednjih škola katoličkih školskih centara u Bosni i Hercegovini.  Sudjelovali su učenici KŠC-a “Sv. Josip” Sarajevo, KŠC-a “Sv. Pavao” Zenica, KŠC-a “Petar Barbarić” Travnik i KŠC-a “Don Bosco” Žepče.

Na početku programa sudionike su u dvorani pozdravili ravnatelj našeg Centra don Milan Ivančević i načelnik Općine Žepče Mato Zovko poručujući kako svrha susreta nije samo natjecanje nego i upoznavanje učenika iz drugih centara. Nakon otvorenja održana su natjecanja u stolnom tenisu, šahu, odbojci (ž) i malom nogometu (m).

Na kraju susreta rezultati su bili sljedeći:

stolni tenis

 1. KŠC “Don Bosco” Žepče
 2. KŠC “Sv. Josip” Sarajevo
 3. KŠC “Petar Barbarić” Travnik

šah

 1. KŠC “Petar Barbarić” Travnik
 2. KŠC “Sv. Josip” Sarajevo
 3. KŠC “Sv. Pavao” Zenica

odbojka

 1. KŠC “Don Bosco” Žepče
 2. KŠC “Sv. Josip” Sarajevo
 3. KŠC “Petar Barbarić” Travnik

nogomet

 1. KŠC “Don Bosco” Žepče
 2. KŠC “Sv. Josip” Sarajevo
 3. KŠC “Petar Barbarić” Travnik.

 

Bitno je spomenuti i pojedinačna priznanja. Učenik našeg centra Robert Pravdić proglašen je najboljim igračem u stolnom tenisu, dok je najbolja igračica bila Mirna Hozić, učenica KŠC-a “Sv. Josip” Sarajevo. U šahu su najbolji igrači bili učenici KŠC-a “Petar Barbarić” Travnik Ivan Rajić i Milena Bertović. U odbojci i malom nogometu priznanja su dobili naši učenici Elena Augustinović i Teofil Zekić.

Titulu ukupnoga pobjednika susreta osvojio je KŠC “Sv. Josip” Sarajevo.

Gabriela Vrbić  i Lucija Vrbić

Za pregled svih fotografija kliknite OVDJE

Naši dobročinitelji

Logotip Hrvatski Caritas Logotip Renovabis