08 lis

Susret bivših učenika KŠC-a „Don Bosco“ Žepče održan je 1. listopada 2016. godine. U okviru Susreta prof. don Niko Tunjić, ravnatelj Salezijanske katoličke gimnazije u Rijeci, održao je predavanje za bivše učenike na temu salezijanskog odgoja i duha koji su bivši učenici imali priliku usvojiti kroz srednjoškolsko obrazovanje u našem Centru.

Nakon predavanja bivšim učenicima obratio se ravnatelj KŠC-a „Don Bosco“ Žepče don Milan Ivančević i pozvao ih na upisivanje  u novonastali Registar bivših učenika KŠC-a „Don Bosco“ Žepče koji će biti objavljen na Facebooku i web-stranici našeg Centra. Taj Registar omogućit će povezivanje naše škole sa svim Don Boscovim učenicima koji su dio Salezijanske obitelji i koji kroz život nose temelje salezijanskog odgoja te tako ostvaruju Don Boscov san.

Bivši učenici iznijeli su svoje prijedloge za unaprjeđenje Susreta u budućnosti te jačanje i aktiviranje zajednica u  gradovima širom BiH i RH gdje se trenutno na studijima nalazi najveći broj naših učenika. Poslije toga uslijedilo je zajedničko druženje prisutnih u Omladinskom centru.

Zahvaljujemo svim bivšim učenicima koji su odvojili vrijeme i prisustvovali ovom Susretu, a nadamo se da ćemo se okupiti u još većem broju na sljedećem Susretu koji će se tradicionalno održati za vrijeme božićnih blagdana.

Registar bivših učenika KŠC-a ”Don Bosco” Žepče

Naši dobročinitelji

Logotip Hrvatski Caritas Logotip Renovabis