22 lip

Sada kada je nastava završila i mi učenici odlazimo na odmor, želimo javno izreći veliku zahvalnost dragoj pedagoginji Tanji Tomas koja nam je ove školske godine bila čvrst oslonac i podrška.

Ovo je bila naša prva godina srednjoškolskog obrazovanja, a Vama prva godina kao djelatniku škole. Budući da ste i sami sjedili u klupama u kojima ste imali iste brige  kao i mi sada, uvjereni smo kako ste nas mogli najbolje shvatiti. Motivirali ste nas i dali povoljan vjetar našem malom brodu kako bismo samouvjereno isplovili iz nesigurne luke tegoba i smiono krenuli u daljnje školovanje. Hvala Vam što su Vaše riječi uvijek bile iskra našem mladenačkom plamenu koji je ponekad tinjao, no Vi ste ga ražarili povjerenjem. Vjerovali ste u nas i budili nadu i onda kada smo teško prepoznavali kako išta primamo, a vjerovali kako previše dajemo. Učili ste nas da srce puno zahvalnosti mami radosni osmijeh na lice. U sljedećoj školskoj godini pratit će nas nove osobe, ali Vi ste ostavili svoj pečat na jednoj od prvih stranica naše neispisane životne knjige.

Želimo Vam da u daljnjem životu budete onakvi kakvima ste nas učili da budemo – radosni, marljivi, neumorni, zahvalni. Hvala Vam.

Stjepan Jozinović, Robert Mandić, Nikolina Mihaljević i  Tea Pervan

Naši dobročinitelji

Logotip Hrvatski Caritas Logotip Renovabis