22 lip

U četvrtak 8. lipnja 2023. naši su učenici pod vodstvom prof. Josipa Klarića sudjelovali na Kantonalnom školskom natjecanju u malom nogometu koje se održavalo u Kaknju. Tom prilikom naša muška ekipa ispala je u četvrtini finala, dok su djevojke osvojile 1. mjesto i postale pobjednice natjecanja u kategoriji srednjih škola. Učenica Janica Filipović proglašena je najboljom igračicom natjecanja.

Iskrene čestitke prof. Klariću, našim predstavnicima na ovom natjecanju, a osobito pobjednicama na osvojenom 1. mjestu!

Ove godine 9. lipnja bili smo domaćini i Federalnog školskog natjecanja u odbojci, koje je organizirano u suradnji Sportskog saveza BiH i Saveza društva/udruga pedagoga fizičke kulture Zeničko-dobojske županije, odnosno Udruge pedagoga tjelesne i zdravstvene kulture općine Žepče u ulozi domaćina. Sudjelovali su predstavnici/škole iz Unsko-sanske županije, Hercegovačko-neretvanske županije, Tuzlanske županije, Srednjobosanske županije i Zeničko-dobojske županije. Sudjelovalo je ukupno 17 ekipa s oko 205 učenika.

Naša škola nije imala svoje predstavnike na ovoj razini natjecanja, a u nastavku slijede rezultati  natjecanja za srednje škole:

Djevojke:

1. JU Gimnazija „Edhem Mulabdić“ Maglaj

2.  JU Srednja medicinska škola Tuzla

3. Srednja građevinska škola Jurja Dalmatinca Mostar

Muškarci:

1. JU Mješovita srednja škola Zavidovići

2. JU Elektrotehnička škola Tuzla

3. JU „I srednja škola“ Cazin

Čestitke svim sudionicima, želimo im puno sportskog uspjeha  i u budućnosti!

Darija Klarić

Fotografije možete pogledati na poveznici:

Kantonalno natjecanje u malom nogometu i Federalno natjecanje u odbojci | 2023.

Naši dobročinitelji

Logotip Hrvatski Caritas Logotip Renovabis