20 svi

Kao i na kraju svake dosadašnje školske godine, tako i ove godine među našim maturantima s izvrsnim uspjehom i uzornim vladanjem biramo učenika generacije. Tražimo onog jednog učenika koji je uz izvrstan uspjeh imao zapažene rezultate na natjecanjima i izvannastavnim aktivnostima te dao značajan doprinos u radu i životu škole.

Kandidati za učenika generacije prijavljuju se na Oglas za izbor učenika generacije koji raspisuje škola, a koji traje 15 dana. Prijave se dostavljaju školskom pedagogu.

Oglas za izbor učenika generacije Opće gimnazije objavljen je 5. svibnja 2021. te traje do srijede, 19. svibnja 2021.

Oglas za izbor učenika generacije Tehničko-obrtničke škole objavljen je 17. svibnja 2021. te traje do ponedjeljka, 31. svibnja 2021.

Po okončanju Oglasa stručno povjerenstvo koje imenuje Nastavničkog vijeća vrši pregled i vrednovanje svake pristigle prijave prema Pravilniku o utvrđivanju uvjeta i načina izbora učenika generacije koji je dostupan na školskoj web-stranici.

Iako možemo izabrati samo jednog učenika generacije za svaku školu, upućujemo iskrene pohvale svim učenicima koji su ostvarili pravo prijave na ovaj izbor jer su već time pokazali izniman uspjeh.

Sretno svima!

Tanja Tomas

Naši dobročinitelji

Logotip Hrvatski Caritas Logotip Renovabis