14 svi

Maturanti KŠC-a  „Don Bosco“ 12. svibnja pohađali su posljednji  dan nastave. Tim povodom na drugom školskom satu održana je misa zahvalnica koju je predvodio don Milan Ivančević, a misu su slavili svi maturanti i pojedini profesori.

U propovijedi se don Milan obratio maturantima uputivši im riječi ohrabrenja za sve ono što ih čeka, ali i isprike ako su u svom srednjoškolskom obrazovanju na bilo koji način osjetili da su povrijeđeni. Nakon svakog kraja slijedi novi početak. I za naše maturante kraj škole bit će samo početak novog razdoblja u životu koje će donijeti velike promjene i odgovornosti i od njih stvoriti samostalne osobe. Toliko toga još treba proživjeti, ali u nove izazove treba stupati bez straha jer Bog ima plan za svako svoje stvorenje.

A prije svih ostalih izazova, maturantima slijedi još jedan školski izazov, a to je matura. Iako je nastava završena, čeka ih još obveza prije nego što u ruke prime svoje diplome. Želimo im da u tome budu što uspješniji kao i u svim svojim budućim pothvatima.

Marija Kosić

Fotografija: Marta Marijanović

Ostale fotografije pogledajte OVDJE

Naši dobročinitelji

Logotip Hrvatski Caritas Logotip Renovabis